Bent is

Genootschap van deskundigen
Wie in het woordenboek de term ‘Bent’ opzoekt ontdekt dat die staat voor ‘genootschap’ of ‘gezelschap’  vaak met de toevoeging ‘van schilders of kunstenaars’. Dat hebben wij vrij vertaald naar ‘genootschap van deskundigen’.

Louise van der Heijden
Drijvende kracht achter Bent is Louise van der Heijden. Louise is als econoom afgestudeerd aan Tilburg University met als specialisatie regionale economie. Nadat zij enige jaren heeft gewerkt bij een bureau gespecialiseerd in Europese fondsen is zij sinds 2004 werkzaam als directeur-eigenaar van Bent.

Als het kan voert Louise alleen een opdracht uit, als het nodig is werkt ze in teamverband. In deze tijd van nieuwe samenwerkingsvormen en anders met elkaar werken gelooft Louise in de kracht van maatwerkteams per opdracht. De focus en interactie die daarmee ontstaan levert het beste resultaat voor de opdrachtgever.

De flexibele teams worden samengesteld uit een breed netwerk. Een genootschap van deskundigen, bestaande uit onder andere inhoudsdeskundigen, interim- en verandermanagers, communicatieadviseurs, subsidieadviseurs en ondersteunende professionals. Natuurlijk kan de opdrachtgever zelf of een vertegenwoordiging uit zijn netwerk deel uitmaken van het team.